Vriendenuitje op locatie

Vriendenuitje op locatie

Vriendenuitje

Ben jij op zoek naar een toffe activiteit voor jouw vriendendag of vriendenweekend? Wij hebben een ruime keuze aan Spelshows voor jullie klaarstaan! Onze Spelshows zijn uniek, hilarisch en helemaal wens aan te passen. Onze quizmaster komt met alle benodigde materialen naar de door jullie gekozen locatie om er een fantastische middag en/of avond van te maken.

Samen met jouw vrienden en/of vriendinnen kunnen jullie kiezen uit één van onze vele Spelshows. Gaan jullie voor Ranking your Friends? Of kiezen jullie voor de actieve Spelshow Wedden Dat? Lijkt het jou leuk om die ene vriend even onder de loep te nemen tijdens de gekozen spelshow? Dan kan dat allemaal geregeld worden! Ook is het mogelijk om opdrachten, vragen of onderwerpen door te geven, zodat er alleen maar lachende gezichten te zien zullen zijn. 

Naast het verzorgen van De Spelshows kunnen wij ook zorgen voor een compleet arrangement inclusief locatie, eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze samenwerkingspartners.

Al vanaf €395,-

Kies voor één van onze spelshows

Of vul direct ons contactformulier in, en vraag naar de mogelijkheden!