Ranking your Friends

Ranking you Friends

Ranking your Friends

Denk jij jouw vrienden, familie of collega's goed te kennen? Dan is Ranking your Friends echt iets voor jullie!

Ranking your Friends is afgeleid van het welbekende programma 'Ranking the Stars' onder leiding van Paul de Leeuw. Tijdens Ranking your Friends zullen jullie in verschillende ronden, onder leiding van onze eigen 'Paul' of 'Paulien', elkaar leren kennen aan de hand van verschillende vragen en stellingen. Zo krijgen we deze middag/avond antwoord op vragen als: 'Wie is er het meest sportief?', ' Wie kan er totaal niet koken?' of 'Ben jij wel eens vreemdgegaan?'. Ook zal een muzikale noot deze middag/avond niet ontbreken. 

Krijg deze middag/avond alle geheimen en beschamende feiten van je medespelers te horen. Hebben jullie zin in een gezellige middag/avond met hilarische gesprekken? Zijn jullie het team met de meeste mensenkennis? Dan is de kans groot dat jullie aan het eind van de middag/avond tot winnaar gekroond gaan worden!

Naast het verzorgen van Ranking your Friends kunnen wij ook zorgen voor een compleet arrangement inclusief locatie, eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze samenwerkingspartners

Al vanaf €395,-

Kies voor Ranking your Friends