PubQuiz

PubQuiz

PubQuiz

Ga jij met jouw gezelschap de strijd aan tijdens onze spannende PubQuiz? In verschillende teams wordt uitgemaakt welke groep over de meeste kennis beschikt. Lukt het jullie om de juiste antwoorden te vinden op vragen uit verschillende categorieën zoals film, tv en muziek? Het is, in sommige gevallen, zelfs mogelijk om je smartphone te gebruiken om als eerste een antwoord op de vragen te kunnen geven!

Onze quizmaster zal de PubQuiz begeleiden en er op toezien dat de punten eerlijk worden verdeeld. Ook wordt er onder andere gezorgd voor een beamer inclusief een groot scherm en een drukknoppensysteem, zodat dit een onvergetelijke PubQuiz gaat worden!

Dit is de perfecte Spelshow tijdens een vrijgezellenfeest, teamuitje of personeelsuitje. Boek nu deze geweldige PubQuiz en wij zorgen gegarandeerd voor een geslaagde en gezellige middag en/of avond.

Naast het verzorgen van de PubQuiz kunnen wij ook zorgen voor een compleet arrangement inclusief locatie, eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze samenwerkingspartners. Ook is het mogelijk om onze DJ bij te boeken.

Al vanaf €395,-

Kies voor de PubQuiz

Of vul direct ons contactformulier in, en vraag naar de mogelijkheden!