Moorddiner

Moorddiner

Moorddiner

Tijdens een heerlijk diner probeer je samen met collega’s, familieleden, vrienden of teamgenoten de moord van meneer Kist op te lossen. Deze bekende auteur wordt dood aangetroffen. Wie heeft de moord op zijn geweten en waarom is de moord gepleegd?

Terwijl jullie aan tafel genieten van een heerlijk diner of buffet worden jullie in verschillende groepen verdeeld. Tussen de gangen door probeer je samen met jouw groep te achterhalen wie deze bloedige moord op zijn of haar geweten heeft. Lukt het jullie om verbanden te leggen tussen verschillende anonieme tips, verklaringen en mailtjes? Welke van de vier verdachten heeft een alibi? En wie niet? Onderzoek en bekijk alle bewijslast goed, want alleen dan is er een kan dat jullie tot winnende groep worden gekroond aan het einde van deze geweldige avond!

Naast het verzorgen van het Moorddiner kunnen wij ook zorgen voor het complete arrangement inclusief een locatie, eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze samenwerkingspartners.

Al Vanaf €395,-

Kies voor het Moorddiner

Of vul direct ons contactformulier in, en vraag naar de mogelijkheden!