Miljoenenjacht

Miljoenenjacht

Miljoenenjacht

Met Miljoenenjacht zijn wij op zoek naar deelnemers die beschikken over stalen zenuwen! Miljoenenjacht is gebaseerd op de bekende TV-show Miljoenenjacht. Het is een zenuwslopende spelshow voor zowel de deelnemer als het publiek!

In verschillende teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Tijdens Miljoenenjacht komen er verschillende ronden voorbij waarin wij op zoek gaan naar het grote geld! Ben jij goed in inschatten, slogans en in het op de juiste volgorde plaatsen van gebeurtenissen? Tijdens Miljoenenjacht komt het allemaal aan bod!

Richting het einde van de Spelshow spelen de twee beste deelnemers uit de verschillende teams de halve finale. Hier wordt bepaald wie de grote finale mag gaan spelen! Zit jij niet bij de laatste twee deelnemers? Niet getreurd! Het kan nog een rare wending krijgen, want de finalist kan nog worden vervangen door één van de andere deelnemers. Lukt het jou om de beste deal met de bank te maken?

Naast het verzorgen van Miljoenenjacht kunnen wij ook zorgen voor een compleet arrangement inclusief locatie, eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze samenwerkingspartners. Ook is het mogelijk m onze DJ bij te boeken.

Al vanaf €395,-

Kies voor Miljoenenjacht