Lipdub

Lipdub

Lipdub

Zijn jouw vrienden, familie of collega's creatief en houden jullie van dansen en muziek? Dan is onze nieuwe Spelshow Lipdub echt iets voor jullie!

Maak samen met jouw gezelschap onder professionele begeleiding een Lipdub op jullie favoriete muziek. Tijdens deze Spelshow maken jullie gezamenlijk, in kleine groepjes, een eigen gedeelte van een videoclip met zingen (playback) en een choreografie. Natuurlijk zorgen wij ook voor de meest extravagante kleding. Aan het einde van de Lipdub komt iedereen bij elkaar voor de knaller. 

Lipdub kan ingezet worden voor een leuke, gezellig middag/avond met een fantastische herinnering. Daarnaast kan het ook worden ingezet als teambuildingsactiviteit door iedere deelnemer een bepaalde taak te geven. Tevens heb je aan het einde van de dag een geweldige video voor de socials of reclame voor jouw bedrijf of organisatie. 

Naast het verzorgen van Lipdub kunnen wij ook zorgen voor een compleet arrangement inclusief locatie, eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze samenwerkingspartners

Al vanaf €395,-

Kies voor Lipdub