De Jongens tegen De Meisjes

De Jongens tegen De Meisjes

De Jongens tegen De Meisjes

Wie kent hem niet? De bekende tv-show De Jongens tegen De Meisjes! Tijdens deze eeuwenoude strijd komen we erachter wie er nou eigenlijk de meeste kennis heeft. Is het daadwerkelijk zo dat jongens: moeilijk meerdere dingen tegelijkertijd kunnen? En beter auto kunnen rijden? Of is het toch echt zo dat meisjes: geen technisch inzicht hebben? En betere leiders zijn? Ga jij met je collega’s, vrienden of familie deze hilarische strijd aan?

Tijdens deze middag en/of avond komen we er voor eeuwig en altijd achter wat wel of niet waar is! In het begin van de middag en/of avond worden er twee teams gemaakt. Een jongens en een meisjes team. De middag en/of avond zal hilarisch verlopen en uiteindelijk wordt duidelijke welke van de twee seksen de slimste is.

Naast het verzorgen van De Jongens tegen de Meisjes kunnen wij ook zorgen voor een compleet arrangement inclusief locatie, eten en drinken! Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze samenwerkingspartners. Ook is het mogelijk om onze DJ bij te boeken.

Al vanaf €395,-

Kies voor De Jongens tegen De Meisjes

Of vul direct ons contactformulier in, en vraag naar de mogelijkheden!