Ik Hou van Holland

Ik Hou van Holland

Ik Hou van Holland

De Spelshow Ik Hou van Holland is gebaseerd op één van de bekendste Nederlandse TV-shows: Ik Hou van Holland! Jullie nemen het, net zoals in de tv-show, op tegen andere teams. Tijdens De Spelshow komen verschillende vragenronden aan bod, zoals de algemene Hollandse weetjes, Nederlandse films, sport, actualiteiten en taal. Ook kan je gezellige muziekronden en doe-opdrachten verwachten tijdens deze te gekke Spelshow.

De teamcaptain moet ervoor zorgen dat jullie als team het beste presenteren. De meeste ronden/opdrachten worden in teamverband gespeeld, maar er zijn ook ronden/opdrachten waarbij een afgevaardigde van het team zich moet melden bij de quizmaster. Lukt het jullie om de teamgenoten optimaal te benutten, of stapt juist de verkeerd teamgenoot naar voren?

Onze enthousiaste quizmaster zal de Ik Hou van Holland Spelshow begeleiden en leidt de teams door verschillende inschattingsronden, spellingsronden, muziekronden en doe-opdrachten heen. Durf jij, met jouw gezelschap, de strijd aan te gaan? Dan is dit de perfecte Spelshow tijdens je vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teamuitje of familiedag.

Naast het verzorgen van de Ik Hou van Holland Spelshow kunnen wij ook zorgen voor een compleet arrangement inclusief locatie, eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze samenwerkingspartners. Ook is het mogelijk om onze DJ bij te boeken.

Al vanaf €395,-

Kies voor Ik Hou van Holland

Of vul direct ons contactformulier in, en vraag naar de mogelijkheden!