De Gouden Envelop

De Gouden Envelop

De Gouden Envelop

Deze spannende spelshow bestaat uit 40 verassende, uitdagende en leuke vragen en opdrachten. Dit zal ongetwijfeld een gezellige middag en/of avond worden! Durven jullie de strijd aan te gaan met elkaar?

In De Gouden Envelop zijn er 40 enveloppen die worden opengemaakt. Lukt het jouw team om de vragen juist te beantwoorden en de opdrachten te voltooien om punten voor het team te behalen? Of geven jullie de andere teams punten door de vragen en opdrachten onjuist uit te voeren? En welke team vindt ‘De Gouden Envelop’? Dan staan er mogelijk bonuspunten op jullie te wachten om er met de winst vandoor te gaan.

Bezitten jij en je teamgenoten over de nodige kennis, kunnen jullie goed puzzelen en hebben jullie tactisch spelinzicht? Boek dan snel, want dan is De Gouden Envelop zeker iets voor jullie!

Naast het verzorgen van De Gouden Envelop kunnen wij ook zorgen voor een compleet arrangement inclusief locatie, eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze samenwerkingspartners. Ook is het mogelijk om onze DJ bij te boeken.

Al Vanaf €395,-

Kies voor De Gouden Envelop