De Slimste Ondernemer

De Slimste Ondernemer

De Slimste Ondernemer

Zijn jij en jouw collega’s klaar voor de grootste kennisstrijd van het jaar? Tijdens een gezellige middag/avond zal jullie kennis middels een interactieve kennisquiz op de proef worden gesteld. Er komen vragen in verschillende categorieën voorbij, zoals sport, muziek, economie, algemene kennis en natuurlijk ontbreken de vragen over jullie eigen bedrijf niet tijdens deze spannende quiz!

In de zaal zijn meerdere beeldschermen en geluidsinstallaties aanwezig, zodat iedere deelnemer de presentatie goed kan volgen. Naast de presentatie zelf wordt er uiteraard gezorgd voor een sfeer makende DJ! De DJ is de linkerhand van onze quizmaster. Samen zorgen zij ervoor dat dit een geweldige middag/avond gaat worden. Wanneer de quiz zijn einde nadert zal de DJ de avond overnemen, zodat er ook nog gedanst kan worden.

Deze spannende kennisquiz is al meerdere malen georganiseerd in samenwerking met onze partners JPR Advocatien, Frescon, Rabobank en Kroese Wevers in de Go Ahaed Eagles Business Lounge.

Ben jij met jouw collega’s op zoek naar een uniek evenement voor jullie bedrijfs- of personeelsfeest op een unieke locatie? Dan is deze interactieve kennisquiz zeker wat voor jou! Doordat we inmiddels veel ervaring hebben met betrekking tot het organiseren van deze quiz, is het nu ook mogelijk de kennisquiz helemaal op maat te maken.


In de link een impressie van de Slimste Ondenemer in de Go Ahead Eagles Business Lounge: https://deslimsteondernemingvandeventer.nl

Prijs op aanvraag

Kies voor De Slimste Ondernemer

Of vul direct ons contactformulier in, en vraag naar de mogelijkheden!