Babyshower op locatie

Babyshower op locatie

Babyshower

Ben jij de aangewezen persoon om de babyshower van jouw zus, vriendin of collega te organiseren? Tijdens deze leuke dag zal de mommy to be helemaal in het zonnetje worden gezet! Dit wordt het leukste, gezelligste en liefste feestje speciaal voor haar!

Wij zorgen ervoor dat de babyshower tot in de puntjes wordt georganiseerd, zodat we al het werk uit handen nemen! Tijdens deze geweldige dag zullen er allerlei leuke spellen worden gespeeld. Jullie leren alles over pasgeboren baby’s en er wordt uiteraard voldoende tijd gereserveerd voor cadeautjes, lekkere en kleurrijke hapjes en natuurlijk het samenzijn met elkaar.

Deze babyshower is te boeken op elke locatie in Nederland en zorgt gegarandeerd voor lachende gezichten bij zowel de aanstaande moeder als bij de andere aanwezigen tijdens dit geweldige feest!

Naast het verzorgen van de Babyshower kunnen wij ook zorgen voor een compleet arrangement inclusief locatie, eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze samenwerkingspartners.

Al vanaf €395,-

Kies voor de Babyshower